rozmiar czcionki A A A
czytano 2744 razy

Toby Keith - dyskografia i nagrody



Dyskografia

Albumy Studyjne i utwory na nich zawarte

  • Toby Keith (1993)
  • Boomtown (1994)
  • Blue Moon (1996)
  • Dream Walkin' (1997)
  • How Do You Like Me Now?! (1999)
  • Pull My Chain (2001)
  • Unleashed (2002)
  • Shock'n Y'all (2003)
  • Honkytonk University (2005)
  • White Trash with Money (2006)
  • Big Dog Daddy (2007)
  • That Don't Make Me a Bad Guy (2008)
  • American Ride (2009)

Albumy - składanki

  • Greatest Hits Volume One (1998)
  • 20th Century Masters: The Millennium Collection (2003)
  • Greatest Hits 2 (2004)
  • 35 Biggest Hits (2008)

Albumy na Boże Narodzenie

  • Christmas to Christmas (1995)
  • A Classic Christmas (2007)

Numery 1 na liście singli

  • "Should've Been a Cowboy"
  • "Who's That Man"
  • "Me Too"
  • "How Do You Like Me Now?!"
  • "You Shouldn't Kiss Me Like This"
  • "I'm Just Talkin' About Tonight"
  • "I Wanna Talk About Me"
  • "My List"
  • "Courtesy of the Red, White, & Blue (The Angry American)"
  • "Who's Your Daddy?"
  • "Beer for My Horses"
  • "I Love This Bar"
  • "American Soldier"
  • "Whiskey Girl"
  • "As Good as I Once Was"
  • "Big Blue Note"
  • "A Little Too Late"
  • "High Maintenance Woman"
  • "Love Me If You Can"
  • "She Never Cried in Front of Me"
  • "God Love Her"
  • "American Ride"



Zakaz kopiowania, rozpowszechniania części lub całości bez zgody redakcji COUNTRY.WORTALE.NET.


Dodaj komentarz

artyści zagraniczni

Wszelkie prawa zastrzeżone © idea4you.eu - Projektowanie stron WWW dla każdej firmy | System CMS | | mapa witryny | login